20 Haziran 2017 Salı

EZKAR No:52

“..*Es-Selâmü aleyküm ve rahmetu’l-lâh* ”

“..E‘ûzu bi’llâhi mine’ş-şeytâni’r-racîm, Bismillâhi’r-Rahmâni’r-Rahîm.“

*Allahu Ekber* “..Allâhümme salli alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ salleyte alâ İbrahime ve alâ âli İbrahim. İnneke hamidün mecîd..”

1- Fatiha Suresi  
1- Âyetü’l-Kürsî
3- İhlâs Suresi
3- Felak Suresi
3- Nâs Suresi

“..*Bismillâhirrahmânirrahîm*..*Rabbi eûzü bike min hemezâti'ş- şeyâtıyni ve eûzü bike rabbî en yahdurun* . “

"..*Bismillâhirrahmânirrahîm*,*Fallahu hayrun hafizen ve hüve erhamür rahimin* "

“..*Bismillâhirrahmânirrahîm*.. Rabbenâ âtina fid'dunyâ haseneten ve fil'âhirati haseneten ve kınâ azâbennâr.”

"..*Bismillâhirrahmânirrahîm*.. Rabbenâgfirlî ve li vâlideyye ve lil mu’minîne yevme yekûmul hisâb."

“.. *Bismillâhillezî lâ yedurru me’asmihî şey’ün fil-ardi ve lâ fis-semâ’i ve hüves-semî-ul-aliym* “ ( 3 defa )

*Allahu Ekber*..Allâhümme bârik alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ bârekte alâ İbrahime ve alâ âli İbrahim. İnneke hamidün mecîd.."

*Bismillâhirrahmânirrahîm*,

*Estağfirullah*  ( 100  defa ) …….."Rabbiğfir lî ve tüb aleyye inneke ente't-tevvâbü'r-rahîm." ( 1 defa )

*Bismillâhirrahmânirrahîm*,

*Velhamdülillahi Rabbil alemin*.. ( 19 defa )

*E‘ûzu bi’llâhi mine’ş-şeytâni’r-racîm*,*Bismillâhi’r-Rahmâni’r-Rahîm*,*fa‘lem ennehu* ..” *lâ ilâhe illa’llâh* ( 99 defa )*Lâ ilâhe illa’llâh Muhammedün Resûlu’llâh* ( 1 defa )

*Bismillahirrahmanirrahîm*..*İnnellahe ve melâiketehû yusellûne ale'n-nebiy. Yâ eyyuhellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ*………….. Lebbeyk.

*Allahümme Salli âlâ Seyyidina Muhammedin ve âlâ Âli seyyidina Muhammed* ( 100 defa )

*Bismillâhirrahmânirrahîm*,

Ey her şeyden önce olan Evvel,Ey her şeyden sonra olan Âhir,Ey varlığı apaçık görünen ZâhirEy her şeyin içyüzünden haberdar olan Bâtın,Ey her şeyi yoktan yaratan Hâlık,Ey her şeyi münasip bir şekilde rızıklandıran Râzık,Ey her işi doğru olan ve sözünü yerine getiren Sadık,Ey varlığı her şeyden önce olan Sâbık,Ey her şeyi mukadder hedefine sevk eden Sâik,Ey tohum ve çekirdekleri yarıp sünbüllendiren Fâlık,Sen bütün kusur ve noksan sıfatlardan münezzehsin,Senden başka İlah yok ki bize imdat etsin.Emân ver bize, emân diliyoruz. Bizi Cehennemden kurtar.

“Ey bizim ve her şeyin Rabbi olan Allah’ım! Beni ve âilemi dünya ve âhirette devamlı olarak Sana karşı ihlâslı eyle, ey Celâl ve İkram Sâhibi Allah’ım!”  Hz. Muhammed A.S.M

…..

*Yâ Rabbi*! *Okumayı ihsan ettiğin ezkarımızı, rızanın tesir in’amı ile bizden kabul buyur*. *Âmîn*………..*Lütuf ve sonsuz kereminle hasıl olan nurundan ve  sevabından*;

 “ Fahri Kâinat Ekmel-üt Tahiyyat Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa (Aleyhissalâtü Vesselâm’ın).. Tüm enbiyanın (Aleyhisselâm).. Hamse-i Âl-i Abâ.. Ehl-i Beyt-i Nebevî, Cihar-ı Yar-ı Güzin, Ashab-ı Bedir ,Uhud,Hendek ve diğer gaza ashabı’nın ,Hassaten Seyyidu'ş-Şüheda Hz. Hamza’nın ve sair Sahabe-i Kiramın.. Seyyidü'l-Sacidin Zeynelâbidîn (Radıyallahu Anhüm), Veysel Karanî (Rahimehullah) Hazretlerinin.. Üstadımız Bediüzzaman Said Nursî’nin, (Radıyallahu anh).. Gavs-ı Âzam Abdülkâdir Geylânî’nin (Kudduse sırruhu) ve tüm ervah-ı neyyire ashabı ve  kulûb-u nûrâniye aktabı olan evliyâların ve ukûl-u münevvere erbabı olan asfiyâların.. sıddîkîn denilen mütebahhir, müçtehid muhakkiklerin.. seni sevenlerin, sevip sevdirdiklerinin, sana dost olanlarının,kurbiyet nuruna erdirdiklerinin , rızan yolunda her şeyinden feragat edenlerin ervah-ı tayyibelerini.. Ahirete irtihâl eden Nur Talebelerinin (Rahmetullâhi-Aleyh)  ve tüm ehl-i imanın ruhlarını ve ruhlarımızı hissedar et…..Âmin..Âmin..Âmin…

*Subhâne rabbike rabbil izzeti ammâ yasifûn.. Ve selâmun alâl murselîn.. Vel hamdu lillâhi rabbil âlemin*……………El Fatiha


.