20 Şubat 2019 Çarşamba

EZKAR : 365/ 95 SABİT EZKAR


Değerli Kardeşlerimiz; Yaklaşık 2 yıldır devam eden birlikteliğimiz 21.02.2019 Perşembe günü itibariyle aşağıda paylaşılan ezkâr şekliyle sabit bir şekle getirilmiştir. Devam etmek isteyen kardeşlerimiz bu tarz üzerinden iştirak edebilirler………..Farklı şekilde dua,ezkar evrad ile meşgul olmak isteyen kardeşlerimize ise; Büyük Cevşen denilen, Hizb’ül Hakaik içinde bulunan Cevşen,Sekine,Evrad-ı Kudsiye, Delail’in Nur,Tahmidiye  gibi bölümlerden okumalarını namaz tesbihatına çok önem verilmesini, kitap okunmasının aksatılmamasını  tavsiye ederiz…………Selâm ve Dua ile………..

“..E‘ûzu bi’llâhi mine’ş-şeytâni’r-racîm,  Bismillâhi’r-Rahmâni’r-Rahîm....Elhamdülillahi. Rabbi'l-âlemin. Vessalâtü vesselâmü âlâ seyyidina Muhammedin ve âlâ alihî ve sahbihî ecmain..”

“..Bismillâhi’r-Rahmâni’r-Rahîm, ..Estağfirullah.”..  ( 25 defa ) …"

“..Lâ ilâhe ille’l-lâhu vahdehû lâ şerîke lehû, lehû’l-mülkû ve lehû’l-hamdu ve hüve alâ külli şey’in kadir…( 10 defa )…..

“..E‘ûzu bi’llâhi mine’ş-şeytâni’r-racîm….Bismillâhi’r-Rahmâni’r-Rahîm….Fa‘lem ennehu  ..( 1 defa ) ..Lâ ilâhe illa’llâh…” ..( 100 defa )…… Muhammedün Resûlu’llâh sallâllahü teâlâ aleyhi ve sellem.”… ( 1 defa )

“..Bismillâhi’r-Rahmâni’r-Rahîm..İnnellahe ve melâiketehû yusellûne ale'n-nebiy. Yâ eyyuhellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ…….Lebbeyk…( 1 defa )……...Allahümme Salli âlâ Seyyidina Muhammedin ve âlâ Âli seyyidina Muhammed..”… ( 100 defa )

“..Subhânallâhi ve’l-hamdü lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü ekber ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-aliyyi’l-azîm.” ( 10 defa )…..

“.. Subhâne rabbike rabbil izzeti ammâ yasifûn.. Ve selâmun alâl murselîn.. Vel hamdu lillâhi rabbil âlemin.” ………...El-Fatiha Maas-Salavat….


.