17 Mayıs 2017 Çarşamba

EZKÂR No:5

“..Es-Selâmü aleyküm ve rahmetu’l-lâh ”

Allahu Ekber “..Allâhümme salli alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ salleyte alâ İbrahime ve alâ âli İbrahim. İnneke hamidün mecîd..”

“..E‘ûzu bi’llâhi mine’ş-şeytâni’r-racîm, Bismillâhi’r-Rahmâni’r-Rahîm.“

•    Fatiha Suresi ( 1 Defa )
•    Âyetü’l-Kürsî ( 1 defa )
•    İhlâs Suresi   ( 3 defa )
•    Felak Suresi  ( 3 defa )
•    Nas Suresi     ( 3 defa )

“..Bismillâh Rabbi eûzü bike min hemezâti'ş- şeyâtıyni ve eûzü bike rabbî en yahdurun . “

Allahu Ekber..“ Eûzü bikelimâtilllâhit tammeti min ğadabihi ve ıkâbihi ve şerri ıbâdihi ve min hemezâtiş şeyâtîni ve en yahdurûni ”…

“..Bismillâhillezî lâ yedurru me’asmihî şey’ün fil-ardi ve lâ fis-semâ’i ve hüves-semî-ul-aliym” ( 3 defa )

"..Fallahu hayrun hafizen ve hüve erhamür rahimin "

“..Bismillâhirrahmânirrahîm.. Rabbenâ âtina fid'dunyâ haseneten ve fil'âhirati haseneten ve kınâ azâbennâr.”

"..Bismillâhirrahmânirrahîm.. Rabbenâgfirlî ve li vâlideyye ve lil mu’minîne yevme yekûmul hisâb."

" Ya Vedud! Ya Vedud! Ya Ze'l-arşi'l-mecîd! Ya Mübdi, Ya Mu'id! Ya Fe'aalün lima yürid! Eselüke bi-nuri vechike'l-lezi mele'e erkane arşike ve es'elüke bi-kudretike'l-leti kadderte biha halkake ve bi rahmetike-lleti vesiat külle şeyin. La ilahe illa ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! "

Allahu Ekber..Allâhümme bârik alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ bârekte alâ İbrahime ve alâ âli İbrahim. İnneke hamidün mecîd.."



Bismillâhirrahmânirrahîm,

Sübhânellâhi velhamdü lillâhi velâ ilâhe illallâhü vallâhü ekber velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil-azîm.

Estağfirullâh ( 100 Defa )

E‘ûzu bi’llâhi mine’ş-şeytâni’r-racîm,Bismillâhi’r-Rahmâni’r-Rahîm,fa‘lem ennehu ..” lâ ilâhe illa’llâh ( 99 defa )Lâ ilâhe illa’llâh Muhammedün Resûlu’llâh ( 1 defa )

Bismillahirrahmanirrahîm..İnnellahe ve melâiketehû yusellûne ale'n-nebiy. Yâ eyyuhellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ………….. Lebbeyk.

Allahümme Salli âlâ Seyyidina Muhammedin ve âlâ Âli seyyidina Muhammed ( 100 defa )

Bismillâhirrahmânirrahîm,

Ey Bağışlayanların en hayırlısı..   Ey yardım edenlerin en hayırlısı..   Ey hükmedenlerin en hayırlısı..  Ey herşeyi hikmetle açanların en hayırlısı..  Ey kendisini zikredenlerin en hayırlısı..  Ey varislerin en hayırlısı..  Ey övenlerin en hayırlısı..  Ey rızık verenlerin en hayırlısı..  Ey müşkil meseleleri hal ve fasl edenlerin en hayırlısı..  Ey ihsan edenlerin en hayırlısı..  Sen bütün kusur ve noksan sıfatlardan münezzehsin,Senden başka İlah yok ki bize imdat etsin..  Emân ver bize, emân diliyoruz. Bizi Cehennemden kurtar.

“Allâhümme salli âlâ Seyyidinâ Muhammedin tıb-bi’l-kulûbi ve devâihâ, ve âfiyeti’l-ebdâni ve şifâihâ ve nûri’l-ebsâri ve dıyâihâ ve alâ âlihi ve sahbihî ve sellim.”


 “ Fahri Kâinat Ekmel-üt Tahiyyat Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa (Aleyhissalâtü Vesselâm’ın).. Tüm Peygamberlerin (Aleyhisselâm).. Hamse-i Âl-i Abâ.. Ehl-i Beyt-i Nebevî, Cihar-ı Yar-ı Güzin, Seyyidu'ş-Şüheda Hz. Hamza ve sair Sahabe-i Kiramın.. Seyyidü'l-Sacidin Zeynelâbidîn (Radıyallahu Anhüm), Veysel Karanî (Rahimehullah) Hazretlerinin.. Üstadımız Bediüzzaman Said Nursî, (Radıyallahu anh).. Gavs-ı Âzam Abdülkâdir Geylânî (Kudduse sırruhu) Kutb-u Âzam Mâruf-u Kerhî  K.S, Kutb-u Azîm Hayâtü'l-Harrânî K.S  Hazretlerinin ervah-ı tayyibelerine.. Ahirete irtihâl eden Nur Talebelerinin (Rahmetullâhi-Aleyh) pak ruhlarına.. 3 İhlas 1 Fâtiha…

Subhâne rabbike rabbil izzeti ammâ yesifûn  Ve selâmun alâl murselîn Vel hamdu lillâhi rabbil âlemin

“De ki: Eğer Allah’ı seviyorsanız bana uyun ki, Allah da sizi sevsin ve günahlarınızı bağışlasın. Çünkü Allah çok bağışlayandır, çok merhamet edendir.” (Al-i İmran süresi,3/ 31)


El Fatiha