17 Mayıs 2017 Çarşamba

EZKÂR No:8

“..*Es-Selâmü aleyküm ve rahmetu’l-lâh* ”

“..E‘ûzu bi’llâhi mine’ş-şeytâni’r-racîm, Bismillâhi’r-Rahmâni’r-Rahîm.“

*Allahu Ekber* “..Allâhümme salli alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ salleyte alâ İbrahime ve alâ âli İbrahim. İnneke hamidün mecîd..”

·         *Fatiha Suresi*  ( 1 Defa )
·         *Âyetü’l-Kürsî* ( 1 defa )
·         *İhlâs Suresi*    ( 3 defa )
·         *Felak Suresi*   ( 3 defa )
·         *Nas Suresi*      ( 3 defa )

“..*Ve immâ yenzeganneke mineş şeytâni nezgun festeiz billâhi innehu semîun alîm*…*İnnellezînettekav izâ messehum tâifun mineş şeytâni tezekkerû fe izâhum mubsırûn*.”

“..*Bismillâh* *Rabbi eûzü bike min hemezâti'ş- şeyâtıyni ve eûzü bike rabbî en yahdurun* . “

"..*Bismillâhirrahmânirrahîm*,*Fallahu hayrun hafizen ve hüve erhamür rahimin* "

“..*Bismillâhirrahmânirrahîm*.. Rabbenâ âtina fid'dunyâ haseneten ve fil'âhirati haseneten ve kınâ azâbennâr.”

"..*Bismillâhirrahmânirrahîm*.. Rabbenâgfirlî ve li vâlideyye ve lil mu’minîne yevme yekûmul hisâb."

“ ..*Bismillâhirrahmânirrahîm*..*Ve in yekâdullezîne keferû le yuzlikûneke bi ebsârihim lemmâ semiûz zikra ve yekûlûne innehu le mecnûn(mecnûnun). Ve mâ huve illâ zikrun lil âlemin* .” ( 3 defa )

*Allahu Ekber*.." Euzu bi kelimâttillahi't- tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

*Allahu Ekber*..“ Eûzü bikelimâtilllâhit tammeti min ğadabihi ve ıkâbihi ve şerri ıbâdihi ve min hemezâtiş şeyâtîni ve en yahdurûni ”…

“..Bismillâhillezî lâ yedurru me’asmihî şey’ün fil-ardi ve lâ fis-semâ’i ve hüves-semî-ul-aliym” ( 3 defa )
“ ..*Bismillâhirrahmânirrahîm*..*Vellezîne câhedû fînâ le nehdiyennehum subulenâ ve innallâhe le meal muhsinîn*

" Ya Vedud! Ya Vedud! Ya Ze'l-arşi'l-mecîd! Ya Mübdi, Ya Mu'id! Ya Fe'aalün lima yürid! Eselüke bi-nuri vechike'l-lezi mele'e erkane arşike ve es'elüke bi-kudretike'l-leti kadderte biha halkake ve bi rahmetike-lleti vesiat külle şeyin. La ilahe illa ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! "

*Allahu Ekber*..Allâhümme bârik alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ bârekte alâ İbrahime ve alâ âli İbrahim. İnneke hamidün mecîd.."


*Bismillâhirrahmânirrahîm*,

*Sübhânellâhi velhamdü lillâhi velâ ilâhe illallâhü vallâhü ekber velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil-azîm*.

*Estağfirullâh* ( 70 Defa )

*Bismillâhirrahmânirrahîm*, *Rabbenâ lâ tuziğ kulûbenâ ba’de iz hedeytenâ veheb lenâ min ledunke rahmeh..inneke entel vehhâb*.

*E‘ûzu bi’llâhi mine’ş-şeytâni’r-racîm*,*Bismillâhi’r-Rahmâni’r-Rahîm*,*fa‘lem ennehu* ..” *lâ ilâhe illa’llâh* ( 99 defa )*Lâ ilâhe illa’llâh Muhammedün Resûlu’llâh* ( 1 defa )

*Bismillahirrahmanirrahîm*..*İnnellahe ve melâiketehû yusellûne ale'n-nebiy. Yâ eyyuhellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ*………….. Lebbeyk.

*Allahümme Salli âlâ Seyyidina Muhammedin ve âlâ Âli seyyidina Muhammed* ( 100 defa )

*Bismillâhirrahmânirrahîm*,..  Ey hataları mağfiret eden..  Ey belaları kaldıran..  Ey ümitler Kendisinde son bulan..  Ey ihsanı bol veren..  Ey hediyeleri geniş olan..  Ey mahlûkata rızık veren..  Ey ölümlere karar veren..  Ey şikâyetleri işiten..  Ey askerleri gönderen..  Ey esirleri salıveren..  Sen bütün kusur ve noksan sıfatlardan münezzehsin, Senden başka İlah yok ki bize imdat etsin.Emân ver bize, emân diliyoruz. Bizi Cehennemden kurtar.
“Ey bizim ve her şeyin Rabbi olan Allah’ım! Beni ve âilemi dünya ve âhirette devamlı olarak Sana karşı ihlâslı eyle, ey Celâl ve İkram Sâhibi Allah’ım!”  Hz.Muhammed A.S.M

…..

*Yâ Rabbi*! *Okumayı ihsan ettiğin ezkarımızı, rızanın tesir inamı ile bizden kabul buyur*. *Âmîn*………..*Lutuf ve sonsuz kereminle hasıl olan nurundan ve  sevabından*;

 “ Fahri Kâinat Ekmel-üt Tahiyyat Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa (Aleyhissalâtü Vesselâm’ın).. Tüm Peygamberlerin (Aleyhisselâm).. Hamse-i Âl-i Abâ.. Ehl-i Beyt-i Nebevî, Cihar-ı Yar-ı Güzin, Ashab-ı Bedir ,Uhud,Hendek ve diğer gaza ashabı’nın ,Hassaten Seyyidu'ş-Şüheda Hz. Hamza’nın ve sair Sahabe-i Kiramın.. Seyyidü'l-Sacidin Zeynelâbidîn (Radıyallahu Anhüm), Veysel Karanî (Rahimehullah) Hazretlerinin.. Üstadımız Bediüzzaman Said Nursî, (Radıyallahu anh).. Gavs-ı Âzam Abdülkâdir Geylânî (Kudduse sırruhu) Kutb-u Âzam Mâruf-u Kerhî  K.S, Kutb-u Azîm Hayâtü'l-Harrânî K.S, İbrâhim Düssûkî K.S, Ahmed Rıfâî K.S Ahmed Bedevî K.S, Akşemseddin Hazretlerinin, seni sevenlerin, sevip sevdirdiklerinin, sana dost olanlarının,kurbiyet nuruna erdirdiklerinin, rızan yolunda her şeyinden feragat edenlerin ervah-ı tayyibelerini.. Ahirete irtihâl eden Nur Talebelerinin (Rahmetullâhi-Aleyh)  ve tüm ehl-i imanın ruhlarını ve ruhlarımızı hissedar et…..Âmin..Âmin..Âmin…

…..

“ *İlk söz olarak çocuklarınıza güzel bir şekilde « Lâ ilâhe illâllah» demeyi öğretiniz*!” Hz.Muhammed A.S.M

*Subhâne rabbike rabbil izzeti ammâ yesifûn  Ve selâmun alâl murselîn Vel hamdu lillâhi rabbil âlemin*



El Fatiha


.